De 100% elektrische Audi Q6 e-tron: ontdek hem
L'Audi Q6 e-tron se dévoile
Audi België Modellen
De 100% elektrische Audi Q6 e-tron: ontdek hem

Audi Q6 e-tron prototype:
belangrijke elektrische evolutie

Er is een uitgebreide lancering van elektrische modellen op til, en deze start met de Audi Q6 e-tron. Een nieuwe SUV die het elektrische DNA van het merk met de vier ringen perfect belichaamt met nog meer autonomie, een batterij geproduceerd in Ingolstadt en revolutionaire technologieën.

Een platform dat alles verandert

Een platform dat alles verandert

De Audi Q6 e-tron wordt de eerste wagen gebaseerd op het nieuwe technologieplatform Premium Platform Electric (PPE), dat al in verschillende conceptcars wordt gebruikt en uitgerust is met een 800 volt-systeem. Resultaat? Een SUV met een typisch Audi design, aangedreven door krachtige en efficiënte elektromotoren. Om maximaal te genieten van zijn autonomie van bijna 635 km, kunt u vertrouwen op een innovatief batterij- en laadbeheersysteem, ondersteund door een volledig nieuwe elektronische architectuur. De Audi Q6 e-tron introduceert hiermee het volgende grote hoofdstuk in de elektrificatie en digitalisering van het Audi gamma.

Slimme lichten vol beweging

Slimme lichten vol beweging

U zult uw ogen niet geloven: de koplampen en achterlichten van de Audi Q6 e-tron prototype lijken wel tot leven te komen. Hun animaties zijn afkomstig van de actieve lichtsignaturen, een Audi wereldprimeur. Hiermee luidt Audi een nieuw tijdperk in, met lichten die zich niet alleen onderscheiden door hun design, maar ook door een steeds breder spectrum aan functies. Een realisatie die mogelijk wordt dankzij de ontwikkeling van de tweede generatie digitale oled lichten. Zowel vooraan als achteraan kunnen de lichtsignaturen gepersonaliseerd worden – met keuze uit acht variaties – om de weg beter te zien en andere weggebruikers te waarschuwen voor gevaar. Een belangrijke stap vooruit voor de verkeersveiligheid.

Ontdek deze innovatie
00:00 | 00:00
Interieur Audi Q6 e-tron

Een interieur gericht op ervaringen

De Audi Q6 e-tron is een wagen die van binnenuit is ontworpen. Dit principe werd al gehanteerd bij verschillende concept cars, en nu voor het eerst in een productiemodel. Zo wil Audi een antwoord bieden op de behoeften van bestuurders, met esthetiek, technologie en duurzaamheid die perfect in balans zijn. Eerst en vooral de esthetiek, via een functioneel ontwerp met materialen die een cocongevoel creëren. Vervolgens technologie, door de creatie van een ‘Digitaal Podium’ waarmee de bestuurder en passagier vooraan de weg zien als nooit tevoren. Tot slot duurzaamheid, met veel gerecycleerde materialen voor de zetels en vloermatten. Uiteraard gericht op een resultaat van topkwaliteit.

Stap in

Ontdek het als eerste

Met zijn ingenieuze design en geavanceerde technologieën introduceert de Audi Q6 e-tron het volgende grote hoofdstuk in de elektrificatie en digitalisering van het Audi gamma. Wilt u niets missen van de lancering en alle fascinerende aspecten van deze nieuwe 100% elektrische SUV van Audi? Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle informatie.

* Het getoonde voertuig is een prototype dat niet beschikbaar is als productiemodel.
Alle beelden op deze pagina tonen het Audi Q6 e-tron prototype. Afbeeldingen kunnen afwijken van het productiemodel.