Een Audi A8 TFSI e kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 49–39 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: Benzine : 2,1–1,7 l/100km | Stroomverbruik: 23,7–21,9 kWh/100 km

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 49–45 g/km; gecombineerd brandstofverbruik¹: 2,1–2,0 l/100 km; gecombineerd stroomverbruik¹: 20,5–19,6 kWh/100 km. In een bereik uitgedrukte waarden voor brandstofverbruik, elektrisch verbruik en CO₂-uitstoot hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

Audi virtual cockpit in Audi A8 TFSI e

Het beste van beide werelden

Welkom bij de Audi A8 60 TFSI e² - de businessberline die een hoge mate van comfort met innovatief rijgedrag combineert.

De Audi A8 60 TFSI e² in cijfers

Elektrische actieradius ca.

54–60

km*

Acceleratievermogen (0–100 km/h)

4.9

s**

Systeemvermogen

340

kW**

Feiten & cijfers

Piek elektrisch vermogen

100

kW*

Elektrische topsnelheid

135

km/h**

Batterijcapaciteit (bruto) tot

17.9

kWh

Audi A8 L TFSI e die thuis wordt geladen

Audi A8 L 60 TFSI e

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 49–45 g/km; gecombineerd brandstofverbruik¹: 2,1–2,0 l/100 km; gecombineerd stroomverbruik¹: 20,5–19,6 kWh/100 km. In een bereik uitgedrukte waarden voor brandstofverbruik, elektrisch verbruik en CO₂-uitstoot hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 2,1–2,0 l/100 km; gecombineerd stroomverbruik¹: 20,5–19,6 kWh/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 49–45 g/km. In een bereik uitgedrukte waarden voor brandstofverbruik, elektrisch verbruik en CO₂-uitstoot hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.
3
Van Audi Sport GmbH.
4
Het laadvermogen hangt af van het gebruikte netstekkertype, de landspecifieke spanning, het aantal beschikbare fasen van het stroomnet en de huishoudelijke installatie van de klant. Het kan in sommige gevallen dan ook lager zijn. Het netvoedingssnoer met industriële stekker en de bedieningseenheid van het laadsysteem zijn op elkaar afgestemd en ondersteunen een bepaalde laadcapaciteit. Hoewel het technisch mogelijk is om de netaansluitkabel later over te schakelen naar een andere industriële connector, kan dit leiden tot een lager laadvermogen.
5
Verkrijgbaar bij Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
6
Audi charging wordt aangeboden door Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstrasse 1, 10178 Berlijn, Duitsland. Toegang en netwerk: het aantal toegankelijke laadpunten is voortdurend in ontwikkeling. Audi charging is alleen te gebruiken voor de geëlektrificeerde modellen van Audi. Als verificatiebewijs dient het voertuigidentificatienummer. Europese beschikbaarheid: op 1 januari 2023 was Audi charging beschikbaar in België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Het aantal aangesloten laadpunten is voortdurend in ontwikkeling. Dit aantal verschilt per land en is afhankelijk van het tempo waarin de infrastructuur voor elektrisch rijden wordt ontwikkeld. Audi Charging geeft niet het prviliege van toegang tot elke laadlocatie in elk land. AUDI AG is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor de werking, de beschikbaarheid, het geleverde vermogen en andere eigenschappen van de laadinfrastructuur. De informatie over de locatie van en het aantal laadaansluitingen wordt regelmatig bijgewerkt, maar de volledigheid ervan is niet te garanderen. Voor authenticatie via de myAudi-app i.c.m een qr-code op de laadpaal is een actieve dataverbinding nodig. De mogelijkheden voor authenticatie kunnen per laadlocatie verschillen. Binnen een Europees land zijn de tarieven gelijk, maar tussen de landen kunnen ze verschillen.
7
Volledig elektrische actieradius gecombineerd (WLTP), voor 19- tot 21-inch velgen.
8
Kan resulteren in een hoger brandstofverbruik.
9
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi-verdeler of kijk op www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaarduitrustingen en opties.
10
Originele Audi Accessoires® zijn tegen een toeslag verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij het berekenen van het brandstofverbruik en de uitstoot van het voertuig. Daarom kunnen accessoires alleen na de eerste inschrijving worden gemonteerd.