Audi A5 Sportback > Audi België

Audi A5 Sportback

 • a5-sportback-black-1400X438.png
  Black Edition
 • 1400x438_AA5_161011.jpg
  Black Edition
 • 1400x438_AA5_161015.jpg
  Black Edition
 • 1400x438_AA5_D_161044.jpg
  Black Edition
 • 1400x438_AA5_D_161045.jpg
  Black Edition
a5-sportback-black-1400X438.png
Black Edition

Nieuwe Audi A5 Sportback

De nieuwe A5 Sportback verenigt een elegant design rijk aan emoties met optimale functionaliteit en uitgebreid comfort in het interieur. De gezinsvriendelijke wagen is maximaal geconnecteerd en biedt de nieuwste infotainmentfuncties, een nieuw ontwikkeld onderstel, krachtige motoren en innovatieve rijbijstandssystemen.

Salonvoorwaarden 2018

Verlengd tot en met 1 maart bij uw Audi verdeler

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 563x317_AA5_161012.jpg
  Salonvoorwaarden 2018

  € 1.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi A5 Sportback met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 1.000 incl. BTW.

  € 2.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi A5 Sportback met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 7.500 incl. BTW.

  Verlengd tot en met 1 maart 2018 bij uw Audi verdeler.

  Downloaden
Galerij

Leer de nieuwe Audi A5 Sportback van alle kanten kennen. Hier vindt u video's en foto's, ook om te downloaden.

Ontdek meer

Schrijf u in om op de hoogte te blijven van de laatste updates
over de Audi A5 Sportback

De nieuwe A5 Sportback...

... en de vorige

Bij de vormgeving van de nieuwe A5 Sportback verenigden de designers van Audi emotierijke vormen met atletisch gespannen vlakken. De langgerekte wielbasis, de korte overhangen en de lange, tot de flanken doorlopende motorkap met 'power dome' onderstrepen de dynamiek van de vijfdeurs coupé. Het Singleframe-rooster is driedimensionaal vormgegeven en duidelijk vlakker en breder dan bij de voorganger.

Koetswerk en uitrusting

Het koetswerk van de nieuwe Audi A5 sportback is het lichtste in zijn segment. Dankzij een intelligente materiaalmix is het 15 kg lichter dan bij de voorganger. Zo daalde het totaalgewicht van de nieuwe generatie met maximaal 85 kg tot slechts 1.470 kg excl. bestuurder.

De standaarduitrusting van het nieuwe model werd nog verder opgewaardeerd en met talrijke functies uitgebreid. Het nieuwe 'lines'-concept met verschillende uitrustingspacks creëert nog meer mogelijkheden voor de configuratie van een voertuig op maat.

1400x438_AA5_161011.jpg
 • 563x317_AA5_D_161021_detail.jpg
  Infotainment en Audi connect

  Als topuitrusting biedt Audi het systeem MMI Navigatie plus met MMI touch aan. Dat omvat onder andere een flashgeheugen van 10 GB, een dvd-speler, Audi connect-diensten voor drie jaar, tot vijf gratis kaartupdates voor de navigatie en een 8,3"-display met een resolutie van 1.024 x 480 pixels. Audi MMI Navigatie plus werkt nauw samen met tal van bijstands- en veiligheidssystemen.

  De Audi smartphone interface integreert iOS- en Android-smartphones in een specifiek daarvoor ontwikkelde omgeving in de MMI. De Audi phone box koppelt de smartphone aan de voertuigantenne en zorgt zo voor een optimale ontvangstkwaliteit. Bovendien laadt hij de smartphone via inductie draadloos op volgens de Qi-standaard. Het Bang & Olufsen Sound System met nieuwe 3D-klank maakt de ruimtelijke dimensie van hoogte beleefbaar en geeft de bestuurder het gevoel in een concertzaal te zitten. De versterker van het systeem levert een vermogen van 755 watt via 19 luidsprekers. Als Rear Seat Entertainment-systeem dient de Audi tablet, die zowel in als buiten de wagen gebruikt kan worden.

  Meer weten
 • 563x317_160906_Audi_gtron_ams_ohne_Licht_Korrekturen.jpg
  Rijbijstandssystemen

  Op het vlak van rijbijstandssystemen is de nieuwe Audi A5 Sportback ruim bedeeld. Een intelligente combinatie van verschillende technologieën verhoogt de veiligheid, het comfort en de efficiëntie. Tegelijk zet Audi een volgende stap in de richting van autonoom rijden.

  Een centrale rol daarin is weggelegd voor de adaptieve snelheidsregelaar (ACC) met Stop&Go-functie inclusief fileassistent. Die laatste ontlast de bestuurder in langzaamrijdend verkeer tot 65 km/u door zelfstandig te vertragen, te versnellen en op wegen met duidelijke markering tijdelijk ook de besturing over te nemen. De predictieve efficiëntieassistent, die gps-informatie uit de nabije omgeving van de wagen analyseert, helpt met gerichte tips om brandstof te besparen – een unicum in dit segment.

  De uitwijkassistent grijpt in wanneer een hindernis ontweken kan worden om een ongeval te vermijden. Op basis van de gegevens van de camera vooraan, de ACC en de radarsensoren berekent hij in fracties van een seconde het gepaste traject. Andere bijstandssystemen zoals de afdraaihulp, de parkeerhulp, de ondersteuning bij dwarsend verkeer achteraan, de uitstapwaarschuwing, de verkeersbordenherkenning met behulp van een camera, Audi active lane assist en Audi side assist ronden het aanbod af.

 • 563x317_AQUA_141001_ICC39L.jpg
  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.