Audi A5 Sportback > Audi A5 > Audi België

Sportief en geschikt voor gezinnen.
De Audi A5 Sportback

Gecombineerd brandstofverbruik*: WLTP: 5,1-7,6 l/100 km (NEDC: 3,7-6 l/100 km)
Gecombineerde CO₂-uitstoot*: WLTP: 135-198 g/km (NEDC: 98-158 g/km)
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Met de Audi A5 Sportback steekt u met kop en schouders boven de massa uit. Nieuwe elementen in de designtaal vooraan, op de flanken en achteraan geven de vijfdeurs nog meer diepte en breedte dan ooit tevoren. Daarenboven is hij uitgerust met trendsettende technologieën, zoals de optionele Audi Matrix-ledkoplampen en een riant infotainmentsysteem.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Brede zijdelingse luchtinlaten en het brede en diepe Singleframerooster domineren de voorkant van de Audi A5 Sportback.

  • Van opzij gezien vallen vooral de elegante lijnen op.

  • Opvallende ledlampen en trapeziumvormige uitlaatpijpen geven de achterkant dan weer een karakteristieke look.

  • Technologieën ter ondersteuning van de rijdynamiek, zoals het optionele dynamische sturen in combinatie met krachtige motoren (gecombineerd brandstofverbruik*: 3,7-5,9 l/100 km; gecombineerde CO2-uitstoot*: 98-143 g/km) staan in voor een emotionele rijervaring.

  • Bij de verlichtingstechnologie kunt u ook kiezen voor de optionele Matrix-ledkoplampen met Audi laserlight.

  • De ledcombinatieachterlichten sluiten naadloos aan bij de horizontale lijnen van de Audi A5 Sportback.

  • De ski- en bagagekoffer vormt een handige aanvulling op ons optionele gamma Audi Originele Accessoires.

  • De brede waaier interieurdesignlijnen omvat bijvoorbeeld het aangename contour- en sfeerverlichtingspack.

  • In de optionele Audi virtual cockpit plus recht voor u krijgt u een duidelijk overzicht in hoge resolutie van de belangrijkste voertuiggegevens.

Verbluffend design – buitengewone rijervaring

Impressionante sportiviteit – die u vanuit elke hoek en zelfs vóór uw eerste rit waarneemt. Daarmee onderscheidt de nieuwe designtaal van de sportieve vijfdeurs zich van de rest. De brede luchtinlaten en chromen afwerking laten de voorkant nog scherper lijken. In het zijaanzicht onderstrepen de geaccentueerde dorpels centraal zijn atletische uiterlijk; de uitgesproken wielkasten zuigen de aandacht naar de optionele 20” velgen in gegoten aluminium. Achteraan stelen de horizontale sierlijst in mat aluminium zilver op de diffuser en de trapezevormige uitlaten de show. Daarbovenop kan de Audi A5 Sportback nog verder gepersonaliseerd worden met de geavanceerde en S line-designpakketten

Diffusor und Endrohre des Audi A5 Sportback

Aansluitingen? Persoonlijk en digitaal

Geniet van een betere belkwaliteit en laad uw smartphone draadloos op dankzij de optioneel verkrijgbare Audi phone box. Of sluit en open uw Audi A5 Sportback simpelweg met uw Audi connect key en uw smartphone⁴ - dus zonder dat u de fysieke sleutel nodig hebt.

Audi phone box

Compromissen? Niet nodig

Meer dan een wonderbaarlijk gevoel van ruimte: dankzij het grotere interieur is er in de Audi A5 Sportback meer plaats in de kofferruimte en op de achterbank. Ideaal als u op zoek bent naar wat extra plaats voor uw gezin of uw hobby. Dat gevoel van ruimte wordt visueel onderstreept in het interieur door de horizontaal gestileerde elementen, de hertekende middenconsole, de deurlijst met glaslook en de kwalitatieve materialen. Met de designselectie Okapibruin en het S line-designpakket kunt u het interieur nog meer aan uw eigen smaak aanpassen. Vooral het ultramoderne infotainmentsysteem en de optionele ledsfeerverlichting geven het interieur van de Audi A5 Sportback zijn progressieve elegantie.

Audi A5 Coupé

Functioneel of esthetisch? Allebei

Met de Audi Originele Accessoires kunt u uw Audi A5 Sportback op tal van verschillende manieren uitbreiden. Benut de vele oplossingen op maat die niet alleen praktisch zijn, maar ook nog eens mooi om te zien. Denk daarbij aan de ski- en bagagekoffer waarin u al uw reiskoffers gemakkelijk kwijt kunt.

Audi A5 Sportback
Audi A5 Sportback

Discrete rijhulpsystemen

De optionele rijhulpsystemen⁵ bieden u innovatieve steun wanneer u onderweg bent in uw Audi A5 Sportback. Zo gaat er bijvoorbeeld een waarschuwingsledlampje branden om u er voor u uitstapt op te wijzen dat er andere weggebruikers langs achteren naderen.

De beste rijstijl? Gevarieerd.

De dynamische stuurinrichting van de Audi A5 Sportback resulteert in een onweerstaanbaar sportief en comfortabel rijgedrag op de weg: de stuurverhouding en stuurkracht van het voertuig worden voortdurend aan de rijsnelheid aangepast. In combinatie met Audi drive select ervaart u een rijgevoel dat beantwoordt aan uw voorkeuren: met de modi dynamic, comfort, auto, individual en efficiency kunt u uw rijstijl op elk ogenblik aanpassen. Voor bepaalde TFSI- en TDI-motoren (gecombineerd brandstofverbruik*: WLTP: 5,1-7,6 l/100 km (NEDC: 3,7-6 l/100 km); gecombineerde CO₂-uitstoot*: WLTP: 135-198 g/km (NEDC: 98-158 g/km)) is het quattro vierwielaandrijving ook beschikbaar met ultratechnologie, die de aandrijfkracht verdeelt wanneer de rijsituatie vraagt om meer dynamiek en efficiëntie. Het 12V Mild Hybrid-systeem verhoogt ook de efficiëntie van de meeste krachtige motoren.

Audi A5 Sportback
1
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
2
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
3
Amazon, Alexa, en alle geassocieerde logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Amazon.com Inc. of zijn dochterondernemingen. Neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over de beschikbaarheid.
4
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
5
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.