A5 Sportback 2020 > Audi A5 > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
The Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback

Sportief en geschikt voor gezinnen.
De Audi A5 Sportback

Met de Audi A5 Sportback steekt u met kop en schouders boven de massa uit. Nieuwe elementen in de designtaal vooraan, op de flanken en achteraan geven de vijfdeurs nog meer diepte en breedte dan ooit tevoren. Daarenboven is hij uitgerust met trendsettende technologieën, zoals de optionele Audi Matrix-ledkoplampen en een riant infotainmentsysteem.

Opmerking: de Audi A5 Sportback 2020 kan nog niet geconfigureerd worden.

Verbluffend design – buitengewone rijervaring

Impressionante sportiviteit – die u vanuit elke hoek en zelfs vóór uw eerste rit waarneemt. Daarmee onderscheidt de nieuwe designtaal van de sportieve vijfdeurs zich van de rest. De brede luchtinlaten en chromen afwerking laten de voorkant nog scherper lijken. In het zijaanzicht onderstrepen de geaccentueerde dorpels centraal zijn atletische uiterlijk; de uitgesproken wielkasten zuigen de aandacht naar de optionele 20” velgen in gegoten aluminium. Achteraan stelen de horizontale sierlijst in mat aluminium zilver op de diffuser en de trapezevormige uitlaten de show. Daarbovenop kan de Audi A5 Sportback nog verder gepersonaliseerd worden met de geavanceerde en S line-designpakketten

The Audi A5 Sportback
Meer over het lichtdesign

Aansluitingen? Persoonlijk en digitaal

Geniet van een betere belkwaliteit en laad uw smartphone draadloos op dankzij de optioneel verkrijgbare Audi phone box. Of sluit en open uw Audi A5 Sportback simpelweg met uw Audi connect key en uw smartphone³ - dus zonder dat u de fysieke sleutel nodig hebt.

The Audi A5 Sportback

Compromissen? Niet nodig

Meer dan een wonderbaarlijk gevoel van ruimte: dankzij het grotere interieur is er in de Audi A5 Sportback meer plaats in de kofferruimte en op de achterbank. Ideaal als u op zoek bent naar wat extra plaats voor uw gezin of uw hobby. Dat gevoel van ruimte wordt visueel onderstreept in het interieur door de horizontaal gestileerde elementen, de hertekende middenconsole, de deurlijst met glaslook en de kwalitatieve materialen. Met de designselectie Okapibruin en het S line-designpakket kunt u het interieur nog meer aan uw eigen smaak aanpassen. Vooral het ultramoderne infotainmentsysteem en de optionele ledsfeerverlichting geven het interieur van de Audi A5 Sportback zijn progressieve elegantie.

Interior in the Audi A5 Sportback

De beste rijstijl? Gevarieerd.

De dynamische stuurinrichting van de Audi A5 Sportback resulteert in een onweerstaanbaar sportief en comfortabel rijgedrag op de weg: de stuurverhouding en stuurkracht van het voertuig worden voortdurend aan de rijsnelheid aangepast. In combinatie met Audi drive select ervaart u een rijgevoel dat beantwoordt aan uw voorkeuren: met de modi dynamic, comfort, auto, individual en efficiency kunt u uw rijstijl op elk ogenblik aanpassen. Voor bepaalde TFSI- en TDI-motoren (gecombineerd brandstofverbruik in l/100 km*: 5,3 - 7,7; gecombineerde CO2-uitstoot in g/km*: 138 - 189) is het quattro vierwielaandrijving ook beschikbaar met ultratechnologie, die de aandrijfkracht verdeelt wanneer de rijsituatie vraagt om meer dynamiek en efficiëntie. Het 12V Mild Hybrid-systeem verhoogt ook de efficiëntie van de meeste krachtige motoren.

The Audi A5 Sportback
1
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
2
Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.
3
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.