Audi A5 Sportback g-tron > Audi A5 > Audi België
Der A5 Sportback g-tron

Audi A5 Sportback g-tron

Sportief, stijlvol en speciaal.
De A5 Sportback g-tron.

Gecombineerd brandstofverbruik*: CNG 4,1-3,8 kg/100 km
Gecombineerde CO₂-uitstoot*: CNG 111-104 g/km
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De Audi A5 Sportback g-tron is een fascinerende combinatie van een dynamisch karakter en een emotioneel coupédesign. Dankzij de aardgasaandrijving ervaart u zelf dat sportiviteit een zuinige rijstijl niet in de weg hoeft te staan.

Zuinig en efficiënt

De term g-tron verwijst naar auto's die rijden op CNG. Zoals de Audi A5 Sportback g-tron. Tanken doet u in ieder CNG-tankstation. Voor de rest hoeft u nauwelijks ergens aan te wennen. Uw kofferruimte kunt u gewoon blijven gebruiken, want om plaats te besparen zijn de CNG-tanks ondergebracht op de plaats van het reservewiel. Wanneer de gastank leeg is, schakelt de auto automatisch over op benzine, zonder dat u het merkt.

Motor
Meer over de aandrijving

Sportieve rijwaarden

De Audi A5 Sportback g-tron toont zijn dynamische karakter zodra u het gaspedaal indrukt. Met zijn 2.0 liter TFSI-motor die 125 kW (170 pk) produceert, sprint hij in 8,4 seconden van 0 naar 100 km/u. Het maximale koppel bedraagt 270 Nm.

Vooraanzicht van de A5 Sportback g-tron

Ronduit indrukwekkend

Dat de Audi A5 Sportback g-tron een echte atleet is, ziet u bij de eerste oogopslag. Als u vervolgens wat beter kijkt, ziet u ook tal van designelementen aan de buitenkant die de sportieve aard van dit model in de verf zetten. Aan de zijkant bijvoorbeeld vallen vooral de gegolfde schouderlijn en de krachtige wielbogen op terwijl de voorkant wordt gedomineerd door het grote Singleframe-rooster en de brede luchtinlaten.

Zijaanzicht van de A5 Sportback g-tron

We doen het samen

De Audi A5 Sportback g-tron, dat zijn kwaliteitsmaterialen en smaakvolle kleurnuances. Het interieur zet u volledig naar uw hand. Zo kunt u kiezen voor optionele extra's zoals sportzetels en exclusieve lederen details. Op het vlak van infotainment strekt het gamma van optionele functies zich uit van bedieningselementen in hoge resolutie over krachtige soundsystems tot speciale functies zoals de Audi phone box, die uw smartphone probleemloos met uw auto verbindt.

Interieur van de A5 Sportback g-tron

In één oogopslag

Zowel in het instrumentencluster recht voor u als in de optionele MMI navigation plus met MMI touch vindt u alle belangrijke informatie, instrumenten en schermen terug, waaronder ook degene die specifiek betrekking hebben op het CNG. Zo vertelt de MMI u bijvoorbeeld hoeveel CNG er nog in de tank zit en waar u het dichtstbijzijnde CNG-tankstation kunt vinden.

Cockpit Audi A5 Sportback g-tron
Meer over het bedieningsconcept en infotainment

Perfect in evenwicht

Sportief en dynamisch. Elegant en praktisch. De Audi A5 Sportback g-tron combineert alle elementen van een moderne coupé uit het topgamma.

Perfect in evenwicht