Audi RS 4 Avant > Audi A4 > Audi België

Een functionele atleet.
De nieuwe Audi RS 4 Avant.

Gecombineerd brandstofverbruik: 9,2 l/100 km; Gecombineerde CO₂-uitstoot: 208 g/km

Aan de vierde generatie is hij al, de RS 4 Avant. Ook deze jongste telg combineert gebalde paardenkracht met een praktisch en ruimtelijk interieur met de typische RS-lijnen. Van het Audi Singleframe-rooster met honingraatmotief en RS 4-embleem over de krachtige lijnen met open wielkasten tot de optionele RS-sportuitlaat met brede, ovale uitlaatpijpen: ieder detail is een expliciete uiting van sportiviteit met toch genoeg ruimte voor de uitdagingen van het dagelijkse leven.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Met zijn uitgesproken sportiviteit en onovertroffen rijdynamiek is de Audi RS 4 Avant het vlaggenschip van de A4-serie. Met zijn atletische prestaties luidt hij een tijdperk in voor het RS-design met tal van details uit de motorsport die overduidelijk geïnspireerd zijn op de legendarische Audi 90 quattro IMSA GTO.

  • Van de brede wielkasten en uitgebouwde spatborden over de expressieve lijnen tot de kenmerkende RS-dakspoiler: de Audi RS 4 Avant kan zijn motorsport-DNA niet verloochenen.

  • Mannelijk en sportief: de RS-voorbumper met een opvallend zwart glanzend Audi Singleframe-rooster met honingraatstructuur en mat aluminium kader uit één stuk. Liefst in combinatie met de optionele koetswerkkleur Nogaro blue met pareleffect.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik bedraagt 9,2 liter per 100 kilometer (208 gram CO₂ per kilometer).

  • Ieder detail ademt sportiviteit en functionaliteit. En indien gewenst kunt u ook kiezen voor extra opties, zoals het carbonlookpack met zwarte elementen zoals voor- en achterspoiler, sierlijsten aan de deuren en diffusorinzet achteraan in koolstofvezel.

  • Van de kenmerkende RS-dakspoiler over de opvallende diffusorinzet tot de optionele RS-sportuitlaat met grote, glanzend zwarte, ovale uitlaatpijpen: in de Audi RS 4 Avant wordt iedere rit onvergetelijk.

  • Geperforeerd leder, RS-embleem en contraststiksels: het laag geplaatste en met leder beklede driespakige RS-sportstuur met multifunctie plus belichaamt de perfecte combinatie van prestaties en precisie.

  • De Audi RS 4 Avant combineert functionaliteit met kracht op het hoogste niveau. Bovendien dragen de RS-sportzetels vooraan bij tot het racegevoel. Met hun uitgesproken zijwangen bieden ze perfecte ondersteuning in het stevigere bochtenwerk. Op vraag zijn ze verkrijgbaar in fijn nappaleder met honingraatstructuurstiksels en contrastnaden. Inlegplaatjes, in aluminium of optioneel in carbon, wekken de indruk dat u heerlijk comfortabel in een rasechte racewagen zit.

  • Met de standaard RS-sportophanging ligt de Audi RS 4 Avant zeven millimeter lager bij de grond dan het basismodel van de A4 met sportophanging. Optioneel zijn ook een RS-sportophanging plus Dynamic Ride Control (DRC), keramische remmen en RS-typisch dynamisch stuursysteem verkrijgbaar.

  • Met de nieuwe Audi RS 4 Avant geniet u van een unieke symbiose van kracht en design in uw dagelijkse leven.

Specificaties RS 4 Avant

Vermogen

331

kW

(450 pk)

Topsnelheid

280

km/u

(optioneel)

Acceleratie

4.1

Sec.

van 0 tot 100 km/u

Meer over de motor
Meer over de koplampen
Indrukwekkend snel rijden. Nog sneller remmen.

Indrukwekkend snel rijden. Nog sneller remmen.

De zelfverzekerde look van de Audi RS 4 Avant wordt nog ondersteund door de vijf-dubbelspaaks-edge gesmede aluminium 20-duimsvelgen in glanzend antracietzwart. De optionele, glanzend roodgelakte remklauwen benadrukken zijn sportieve karakter.

Meer over het interieur