Audi A4 Avant g-tron | Audi België
Audi A4 Avant g-tron

Audi A4 Avant g-tron

Een allrounder op aardgas.
De Audi A4 Avant g-tron.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,6–6,8 m3/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 136–121 g/km (NEDC: 111–105 g/km)
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Een veelzijdige stationwagen met een vernieuwende aandrijving – dat is de Audi A4 Avant g-tron². Dankzij de door CNG aangedreven 2.0-liter TFSI-motor rijdt u sportief en toch zuinig. Zijn veelzijdigheid en grote kofferruimte maken van hem de perfecte partner voor uw dagelijkse verplaatsingen.

De Audi A4 Avant g-tron² in cijfers

Tankinhoud, CNG

17,3

kg

Rijbereik met CNG (NEDC)

420–440

km*

Maximaal

Tankinhoud, benzine

7

l

*
Gegevens voor 16- tot 19-duims velgen.

Doeltreffend en vernieuwend – de aandrijving

Het meest kenmerkende aan de Audi A4 Avant g-tron² is de aandrijving. Zijn 2.0-liter TFSI-motor (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,6–6,8 m3/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 136–121 g/km (NEDC: 111–105 g/km)) wordt aangedreven door CNG, aardgas in gecomprimeerde vorm. Bij de verbranding komen slechts kleine hoeveelheden fijn stof vrij. Met een vermogen van 125 kW (170 pk) en een maximumkoppel van 270 Newtonmeter trekt hij op van 0 tot 100 km/u in 8,4 seconden.

Meer over tanken

Complexe functies. Eenvoudig te bedienen

Met het optionele infotainmentsysteem MMI navigatie plus met MMI touch krijgt u toegang tot de Audi connect³ digitale diensten. Het systeem bedient u via het 10.1-inch aanraakscherm in de middenconsole, dat u duidelijke feedback geeft met een druk op de knop. Tijdens het rijden bedient u het infotainmentsysteem eenvoudig met uw stem. Ontdek interessante locaties in uw omgeving met behulp van de Points of Interest-zoekfunctie en vermijd storende files met behulp van de online verkeersinformatie⁴. De uiterst gedetailleerde satellietkaart van Google Earth™⁵ toont u altijd de snelste route.

Het infotainmentsysteem MMI navigatie plus met MMI touch in de cockpit van de Audi A4 Avant g-tron
De bagageruimte van de Audi A4 Avant g-tron

Veelzijdig en geschikt voor dagelijks gebruik

In het interieur van de Audi A4 Avant g-tron² treft u kwaliteitsmaterialen aan met een hoog hightechgehalte, maar nog opvallender is de zee aan ruimte – ongeacht waar u zit. Daarnaast bewijst hij ook met zijn veelzijdige laadconcept uitermate geschikt te zijn voor dagelijks gebruik. De CNG-tank is ondergebracht op de plaats van het reservewiel om kofferruimte te besparen. De kofferruimte is 415 liter groot, met de zetels neergeklapt 1.415 liter.

Sportief uiterlijk

De Audi A4 Avant g-tron² toont zijn dynamische karakter vanuit elk oogpunt. Het brede, vlakke Singleframe-rooster en de brede luchtinlaten domineren de voorkant. In het zijaanzicht trekken de kenmerkende Avant-lijnen met de langere neus, de lange, rechte daklijn en de vlakke D-stijl de aandacht. Een dakspoiler, het trapvormige diffuseroppervlak en de trapezevormige uitlaatpijpen verlenen de achterkant z'n sportieve uiterlijk. Het g-tron logo op de kofferklep laat er geen twijfel over bestaan: dit is een voertuig met CNG-aandrijving.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,6–6,8 m3/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 136–121 g/km (NEDC: 111–105 g/km)
3
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
4
Afhankelijk van de specifieke beschikbaarheid per land
5
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.