Audi A4 Avant g-tron > Audi A4 > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
A4 Avant g-tron

A4 Avant g-tron

Dynamische all-rounder op aardgas. De Audi A4 Avant g-tron.

Gecombineerd brandstofverbruik*: CNG 4,1-3,9 kg/100 km Gecombineerde CO₂-uitstoot*: CNG 113-105 g/km De Audi A4 Avant g-tron is van alle markten thuis. Zijn dynamische prestaties en veelzijdigheid maken van deze Audi de perfecte partner voor uw dagelijkse ritten en werkverplaatsingen. Onze aandrijving op aardgas is het beste bewijs dat in het dagelijkse leven niets 'gewoon' hoeft te zijn.

Aandrijving op aardgas

Met de Audi A4 Avant g-tron kiest u voor een wagen die rijdt op samengeperst aardgas (CNG). Bijtanken kan in elk CNG-tankstation. In uw dagelijkse leven hoeft u amper aan iets te wennen, want de g-tron biedt u soortgelijke voordelen als een Audi A4 Avant met conventionele aandrijving.

Hieronder kunt u de aandrijflijn van de Audi A4 Avant g-tron bewonderen. De CNG-tanks werden op de plaats van het reservewiel gemonteerd om ruimte uit te sparen. De kofferruimte verliest zo niets van haar capaciteit.

Motor van de Audi A4 Avant g-tron
Meer over de aandrijving

Dynamisch onderweg

Ervaar het sportieve en ongetemde rijplezier van de Audi A4 Avant g-tron. Met zijn 2.0 liter TFSI-motor die 125 kW (170 pk) produceert, sprint hij in 8,4 seconden van 0 naar 100 km/u. Het maximale koppel bedraagt 270 Nm.

2.0 liter TFSI-motor

Gespierd uiterlijk

Dynamische en elegante lijnen, kenmerkende vormen en een geheel dat mooi in verhouding is: de Audi A4 Avant g-tron oogt ronduit imposant. Zijn gespierde voorkomen wordt versterkt door het brede, lage Singleframe-rooster vooraan. Achteraan dragen het uitlaatsysteem dat in de diffusor is ingebouwd, de horizontale lijnen en de dakspoiler toe aan het sportieve uiterlijk. De koplampen en achterlichten zijn belangrijke designelementen.

Zijaanzicht van de Audi A4 Avant g-tron
Avant Voordeel
Het ruimteconcept van de Audi A4 Avant g-tron werd tot in het kleinste detail doordacht: van de superieure interieursfeer tot de indrukwekkende kofferruimte van 415 liter. Met de rugleuning van de achterzetels neergeklapt, klimt de totale opslagcapaciteit naar 1415 liter. Voor nog meer comfort tijdens het laden is er de optionele sensorgestuurde bediening in de achterbumper, waarbij u de kofferklep kunt openen met een beweging van de voet.

Belangrijk in het gezichtsveld

Recht voor u op het instrumentenbord ziet u niet alleen het toerental en uw snelheid, maar ook twee brandstofmeters. De optionele MMI navigation plus met MMI touch vertelt u waar in de buurt of op uw bestemming u een CNG-tankstation aantreft.

Cockpit van de Audi A4 Avant g-tron
Meer over het bedieningsconcept en infotainment

Audi g-tron