Audi S3 Cabriolet > Audi A3 > Audi België

Audi S3 Cabriolet

Nieuwe Audi S3 Cabriolet

Met zijn fijne hertekende lijnen oogt de vernieuwde Audi S3 Cabriolet sportiever en expressiever dan ooit. Het Singleframe‐radiatorrooster vertoont scherpere omtrekken en is breder. De koplampen zijn vlakker en hebben opvallende contouren. Dankzij de horizontaal georiënteerde achterlichten en de scheidingsrand boven de hertekende diffusor accentueert de achterzijde de breedte van de vernieuwde S3 Cabriolet. Het succesvolle model van Audi is nu nog aantrekkelijker.
De Audi S3 Cabriolet komt aan de start met tal van nieuwe optionele uitrustingen en een ingrijpend gemoderniseerd motorenaanbod. De Audi Virtual Cockpit, rijbijstandssystemen uit het hogere segment, de Matrix‐ledkoplampen zijn hier slechts een aantal voorbeelden van. De Audi A3 Cabriolet legt andermaal de lat hoger in het segment van compacte premiumwagens.

Highlights

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi S3 Sportback

Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.