Een zomer vol sport met Audi

Audi Magazine

Kracht, elegantie en topprestaties. Ze staan al sinds het prille begin synoniem met Audi. Dus sponsort het topmerk deze zomer opnieuw een aantal toonaangevende sportevenementen. Supporter vanop de eerste rij met Audi en beleef topsport nog intenser.

Zomer evenementen
Kom langs op de prestigieuze Brussels Stephex Masters

Kom langs op de prestigieuze Brussels Stephex Masters

Meise verwelkomt van 28 augustus tot en met 1 september de crème de la crème van de internationale paardensport voor een van de meest prestigieuze jumpings ter wereld. In de schaduw van het Atomium vinden dan de Brussels Stephex Masters plaats. Verwacht een adembenemende strijd op het allerhoogste niveau.

De organisatie zorgt er door artistieke randanimaties elk jaar voor dat het event meer is dan ruitersport alleen. Rond de piste wordt een tijdelijk lifestyledorp neergezet met shops, kinderanimatie en eetkraampjes. Als de paarden ‘s avonds terug op stal staan, kunnen de toeschouwers genieten van een spektakel, liveoptredens en dj-sets. En omdat Audi en paardenkracht hand in hand gaan, maakt u op het terrein ook kennis met de allernieuwste Audi modellen.

De Stephex Masters zijn vrij toegankelijk Als Audi rijder mag u vlakbij de ingang parkeren op de Audi parking.

Als sponsor beschikt Audi over speciale arrangementen en VIP-plaatsen voor de échte liefhebber. Houd de Audi Facebook pagina in de gaten, want in augustus geven we een paar unieke VIP-toegangstickets weggeven!

Volg ons op facebook
openingswedstrijd van het EK Hockey

Wees erbij tijdens de openingswedstrijd van het EK Hockey

Na het succesvolle EK van 2013 in Boom, vindt het Europese kampioenschap hockey deze zomer opnieuw plaats op Belgische bodem. Mannen én vrouwen strijden van 16 tot 25 augustus in Wilrijk om de Europese titel, een grote eer voor ons land. Na de zege van de Red Lions, is hockey een van de snelst groeiende sporten in België.

Audi deelt als trotse partners van de Red Lions en Red Panthers in de vreugde en is aanwezig op dit Europese toptoernooi. Volg onze sociale media en maak kans op een ticket voor de openingswedstrijd tussen België en Spanje op 16 augustus.

Volg ons op facebook
24 uur op Spa-Francorchamps met Audi

24 uur op Spa-Francorchamps met Audi

De TOTAL 24 Hours of Spa is een uithoudingsrace die zijn gelijke niet kent – en Audi is een van de trouwste deelnemers. Van donderdag 25 tot en met zondag 28 juli ontvouwt het mooiste circuit ter wereld, Spa-Francorchamps, zich als het strijdtoneel voor dit absolute hoogtepunt in het raceseizoen.

Aan de start staan onder andere 4 Audi R8 LMS wagens van het Belgian Audi Club Team WRT. Autosport-liefhebber en Audi-rijder? Via uw verdeler kunt u een VIP-pack kopen om deze uithoudingsrace in optimale omstandigheden te beleven, in combinatie met een aantal unieke activiteiten zoals toegang tot de Audi lounge met catering en zicht op Raidillon, een curve shuttle langs het circuit, bezoek aan de pitboxen, en zelfs een luchtballonervaring (als het weer het toestaat).

Uiteraard houdt Audi u op Facebook en Instagram op de hoogte van de race.

BENT U AUDI SPORT KENNER? DAN MAAKT U KANS OP TOTAL 24 HOURS OF SPA TICKETS.

Speciaal voor de echte Audi Sport fan lanceerde Audi een wedstrijd die u uitdaagt om de verschillende sportmodellen te herkennen… met uw ogen dicht! Herkent u het model op basis van het motorgeluid? Test uw kennis hier en wie weet bent u er op 27 en 28 juli bij!

Win VIP-tickets voor de TOTAL 24 Hours of Spa