Vlot op weg, nu iedereen weer gestart is

Audi Magazine

In september neemt iedereen een nieuwe start: kinderen gaan weer naar school, en na een lange periode van telewerken keren veel mensen terug naar kantoor. En dat laat zich voelen op de weg. Gelukkig hebt u met uw smartphone en uw Audi de verkeerssituatie perfect onder controle ... en nog veel meer.

Vlot op weg, nu iedereen weer gestart is
Audi connect: extra gemoedsrust bij druk verkeer

Audi connect: extra gemoedsrust bij druk verkeer

Audi connect omvat een compleet ecosysteem van digitale diensten bedoeld om uw tijd achter het stuur aangenamer en veiliger te maken. De bediening is eenvoudig en intuïtief, uw wagen en smartphone zijn immers verbonden. Zo geniet u van tal van services die elke rit comfortabeler maken: realtime verkeersinformatie, brandstofprijzen in de dichtstbijzijnde tankstations, uw deuren op afstand openen en sluiten, geolokalisatie van uw wagen, synchronisatie met uw agenda, enz. En dit zijn nog maar enkele van de voordelen die Audi connect u biedt.

Packs waarmee u onderweg altijd verbonden blijft

Packs waarmee u onderweg altijd verbonden blijft

Audi connect is verkrijgbaar als optie op elke nieuwe Audi. Afhankelijk van uw model en de versie van uw MMI-systeem kunt u kiezen voor verschillende Audi connect-pakketten. Zo kunt u de services samenstellen die u helpen vóór, tijdens en na elke rit. Van navigatie tot hulpdiensten (10 jaar gratis), inclusief infotainment, afstandsbediening en specifieke services voor elektrische Audi modellen. Log hier in om ze te ontdekken.

Log hier in
3. Uw ruitenwissers: zorg voor een klare kijk

myAudi, de ruggengraat van Audi connect

Met de myAudi-app en portal kunt u de instellingen van uw Audi connect-diensten configureren, beheren en wijzigen. U behoudt steeds een overzicht van de essentiële informatie van uw wagen*: brandstofpeil, elektrische actieradius, vloeistofpeil, onderhoudsafspraken. U programmeert de airconditioning, vergrendelt en ontgrendelt op afstand, verzendt uw contacten en routes vanaf uw smartphone ... Met myAudi ontdekt u functies die uw leven echt veranderen, tot ver buiten het interieur van uw Audi.

(*) Audi connect-functies kunnen per model verschillen.

myAudi

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels