Zij testten de Audi e-tron:
dit zijn hun eerste indrukken

Audi Magazine

Een testpanel van vijf bestuurders mocht als eerste de nieuwe Audi e-tron ontdekken. Ze maakten elk een testrit met de eerste 100% elektrische Audi SUV en kregen uitgebreid de tijd om alle kenmerken in de vingers te krijgen. Wij waren erbij om hun bevindingen op beeld vast te leggen.

De eerste test

Rijden in alle souplesse

“Staat de motor aan?”, klinkt het verbaasd. De stilte – eigen aan elektrische voertuigen – maakt indruk vanaf het eerste moment. Het testpanel vertrekt in het geruisloze interieur van de Audi e-tron en geniet van de eerste rijsensaties. Conclusie: groot comfort, geruststellende stabiliteit en een gevoel van betrouwbare kracht.

de eerste test

Fascinerend design

Het uiterlijk van de Audi e-tron ligt geheel in lijn met de typische stijl van het merk. Maar het verschil zit in de details. Deze pionier van de elektrische revolutie pakt uit met een indrukwekkende, volledig virtuele cockpit en accessoires die het interieur naar een hoger niveau tillen. En dan zijn er natuurlijk nog de virtuele buitenspiegels met OLED-scherm, geïntegreerd in de binnenkant van de deur. Hun unieke design brengt de autosector definitief naar de toekomst.

de eerste test

Technologie op scherp

Wanneer slimme technologie en elektronica versmelten, wordt alles eenvoudiger. De testrijders zijn fan van het intelligente recuperatiesysteem van de e-tron, dat remenergie opvangt en transporteert naar de accu. En ze verheugen zich over de virtuele buitenspiegels, die komaf maken met regendruppels. Optimaal zicht gegarandeerd. De ‘drive select’-optie (Dynamic, Comfort, …) laat bovendien toe om alle terreintypes te bedwingen.

Kiezen voor de toekomst
  • Kiezen voor de toekomst

    Eén ding is zeker: de Audi e-tron luidt een nieuwe toekomst in voor de mobiliteit. Wat dat betreft, geven we graag het laatste woord aan één van onze bestuurders: “Je vervuilt minder, je stoot minder gassen uit, wat een pak aangenamer is voor de fietsers en voetgangers om je heen. Dit is de toekomst.” Doe hetzelfde: omarm de toekomst en reserveer een testrit bij uw Audi verdeler.