Evolutie staat centraal bij Audi op het Autosalon 2020

Audi Magazine

Van 10 tot 19 januari 2020 opent het 98e Brusselse Autosalon zijn deuren. Audi is uiteraard opnieuw aanwezig op dit prestigieuze evenement, met een gevarieerde stand vol uitzonderlijke verrassingen. Dit jaar staan de geëlektrificeerde en sportieve modellen in de schijnwerpers.

Autoslaon 2020
e-tron Sportback

Nieuw, exclusief en 100% elektrisch

Het Autosalon is dé gelegenheid om de nieuwste en meest revolutionaire modellen van Audi met de gepaste luister aan het publiek voor te stellen. Trouw aan zijn doel om tegen 2025 dertig geëlektrificeerde modellen te lanceren, plaatst Audi die technologie opnieuw in het voetlicht. Dit jaar is het ongetwijfeld de Audi e-tron Sportback – in Europese avant-première – die met alle aandacht gaat lopen. Die sportievere coupé-versie van de Audi e-tron belooft een elektrische rijervaring die niet alleen duurzaam is, maar waar ook de passie vanaf spat.

Ontdek de Audi e-tron Sportback
Audi A7 Sportback TFSI e

Het salon van de alternatieven

Krijgen ook een prominente plaats: de plug-in hybride en CNG-modellen. Het gamma van plug-in hybrides breidde namelijk uit met heel wat extra modellen. Bezoekers krijgen de kans om twee nieuwe kanten van hybride te ontdekken: de luxueuze Audi A7 Sportback TFSI e en de wendbare offroader – de Audi Q5 TFSI e.

Daarnaast verbeterde Audi ook zijn CNG-assortiment met nieuwe modellen die nog beter presteren en nog sportiever zijn, zoals de Audi A4 Avant g-tron en de Audi A5 Sportback g-tron.

Welke alternatieve brandstof is ideaal voor u?
RS 6 Avant

Resoluut sportief

2019 was ongetwijfeld ook het jaar van het RS-gamma. Die omvat al 25 jaar lang Audi wagens die specifiek zijn ontwikkeld voor hun sportieve prestaties, en onthulde dit jaar maar liefst zes modellen. Echte nieuwigheden, ideaal voor uw persoonlijke en professionele activiteiten – de Audi RS 6 Avant en de Audi RS 7 Sportback – of om even aan de sleur te ontsnappen (de Audi RS Q8) richting meer avontuurlijke oorden. Om nog maar te zwijgen van de opvallende make-over van de Audi RS 4 Avant en de eerste Audi RS Q3 Sportback-crossover, die de elegante lijnen van een coupé combineert met de veelzijdigheid en kracht van een SUV.

Ontdek de sportmodellen van Audi
A5 Sportback

Een sportieve wagen voor de hele familie

De Audi A5 Sportback kreeg een heel eigen, nieuwe designtaal mee en is daardoor onmiddellijk te onderscheiden van andere wagens op de weg. De nieuwe accenten aan de voorkant, zijkant en achterkant verlenen nog meer diepte en grootsheid aan zijn uiterlijk. Deze vijfdeurs, die verbluffende prestaties levert, is daarenboven uitgerust met de meest innovatieve technologieën en biedt een geweldig gevoel van ruimte. Reken er maar op dat elke reis met deze wagen een onvergetelijke ervaring wordt voor het hele gezin.

Ontdek de Audi A5 Sportback