De Audi Q3 verkozen tot beste compact SUV in Duitsland

Audi Magazine

De Audi Q3 was nog maar pas gelanceerd of hij kon al onmiddellijk op heel wat bijval rekenen. Dit was al te merken aan de vele bewonderende blikken op het jongste autosalon. En het wordt nu bevestigd door de bekroning als « beste compact SUV » door de lezers van het grootste Duitse automagazine.

Q3 car of the year
Q3 Car of the year

Het Duitse automagazine ‘Auto motor und sport’ organiseert elk jaar een wedstrijd die op zoek gaat naar de modellen die het meest in de smaak vallen bij het grote publiek. Op de 43ste editie stond de Audi Q3 in de categorie « alle-terreinwagens/compact SUV » oog in oog met 56 concurrenten. En onze polyvalente SUV is er dus in geslaagd om zich bovenaan het klassement te plaatsen.

« Deze bekroning is heel belangrijk voor ons», vertelt Jens Rückert, Product Line Head, die de prijs in Stuttgart in ontvangst mocht nemen. «Dit bewijst dat het concept van de nieuwe Audi Q3 goed wordt opgepikt door onze klanten: een ruime, polyvalente SUV, boordevol intelligente technologie die zorgt voor een feilloos comfort op alle terreinen.»

De Audi Q3 krijgt trouwens dit jaar nog het gezelschap van de Audi Q3 Sportback. Als u in afwachting de mening van de lezers van ‘Auto motor und sport’ deelt, kunt u de Audi Q3 nu al configureren.

Configureer uw Audi Q3
  • 730x730-AQ3_181007.jpg
  • DIE00073_Q3-carofyear_730x730-c.jpg