Elektrisch volgens Audi: neem voorsprong
Elektrisch volgens Audi
Audi België
Elektrisch volgens Audi

Elektrisch volgens Audi

Duurzame premium wagens die opwindend elektrisch rijplezier garanderen. Dat is de elektrische revolutie volgens Audi. Een ruim gamma geëlektrificeerde modellen waarmee u altijd uw tijd vooruit bent.

Als pionier op het vlak van elektrische mobiliteit legt Audi de lat voortdurend hoger dan alle anderen. Tegen 2025 zullen er meer dan 30 elektrische modellen op de markt zijn. Vanaf 2026 zullen bij Audi wereldwijd enkel nog 100% elektrische nieuwe wagens gelanceerd worden. En de verbrandingsmotoren? De productie ervan stopt in 2033.

Bent u klaar om voorsprong te nemen met Audi?

 • 1920x1080_TFSIe.jpg
  Audi TFSI e: krachtige, efficiente plug-in hybrides

  De kracht van een verbrandingsmotor gecombineerd met de efficiëntie van een elektrische motor: de plug-in hybride modellen van Audi combineren vermogen en dynamiek met een sterk verminderd verbruik en emissies. Dan zwijgen we nog over de financiële stimulansen en andere fiscale voordelen.

  Ontdek de Audi TFSI e modellen
 • 1920x1080_e-tron.jpg
  Audi e-tron: 100 % elektrisch rijden zonder compromissen

  De lancering van de Audi e-tron in november 2018 luidde de elektrische revolutie bij Audi in. Met een lange autonomie, een buitengewoon vermogen en spitstechnologie, kreeg de mobiliteit van morgen een stevige basis bij Audi. in 2021, omvat het Audi gamma al meer dan acht volledig elektrische wagens. Vanaf 2025 zullen er meer dan 20 volledig elektrische Audi modellen zijn.

  Ontdek de Audi e-tron modellen
 • 1920x1080_AlternatieveBrandstof.jpg
  Welke alternatieve brandstof past bij u?

  Bent u klaar om met een 100% elektrische wagen te rijden? Of twijfelt u er nog aan of die wel geschikt is voor uw verplaatsingen? Audi heeft talloze alternatieven, van hybride plug-in technologie tot CNG. ?Natuurlijk zijn er ook nog de allernieuwste benzine- en dieselmotoren. Welke brandstof sluit het best aan op uw behoeften?

  Maak de juiste keuze met Audi
 • 1920x1080_FiscaleVoordelen.jpg
  Van welke fiscale voordelen kan u genieten?

  Bent u particulier of professioneel ? Woont u in Vlaanderen of in Wallonië? Kiezen voor een alternatieve brandstof kan fiscaal erg interessant zijn. Kijk of u in aanmerking komt.

  Ontdek hier de voordelen
Makkelijk en efficiënt opladen met EDI

Makkelijk en efficiënt opladen met EDI

Om u volop te laten genieten van elektrisch rijden, werkt Audi samen met EDI (Electric by D'Ieteren). Deze laadstations zijn compatibel met alle modellen in het Audi gamma, en bovendien begeleidt EDI u van A tot Z: vanaf de analyse van uw installatie tot de certificering ervan. U kunt zelfs genieten van de automatische terugbetaling (split billing) van de verbruikte elektriciteit dankzij de geconnecteerde laadstations. U vertrekt naar het buitenland? Geen probleem: met de EDI-laadpas hebt u gratis toegang tot één van de grootste laadnetwerken, verspreid over 25 Europese landen.

Ontdek het aanbod van EDI