Veilig uw smartphone gebruiken in uw Audi > Onderhoud en reparatie van uw Audi > Audi België
Smartphone interface

Audi Smartphone
interface

Smartphone interface

Met de Audi Smartphone interface hebt u toegang tot Apple* CarPlay. De bediening en weergave zijn geïntegreerd in het Audi MMI-systeem dat u de informatie in overzichtelijke menu's aanbied

Uw Audi verdeler helpt u graag om alle apps en functionaliteiten van uw mobiele telefoon vanop uw wagendisplay te bedienen. Dat maakt communiceren en rijden makkelijker én veiliger.

 • carplay.jpg
  Gebruik de functies van uw smartphone dankzij Apple CarPlay

  Sluit uw iPhone aan op de USB-poort via de Audi Smartphone interface. De functies van uw telefoon verschijnen op een apart MMI-scherm. U heeft toegang tot uw navigatie, telefoon, muziek en specifieke apps**, zoals Spotify en sms'jes. Bedienen doet u met de MMI-controller. Het MMI-systeem wordt ondersteund vanaf iOS 7.1.

 • dashboard.jpg
  Bedien uw apps met voice control

  Verbind uw smartphone met uw auto via de USB-aansluiting. Via de luidsprekers en microfoon van uw Audi bedient u uw apps met voice control – bijvoorbeeld via Siri van uw iPhone.

 • Sound_1920x1080.jpg
  Geniet van de beste geluidskwaliteit

  De muziek die u via uw Audi Smartphone Interface afspeelt, is altijd van de beste geluidskwaliteit. Til uw muzikale beleving naar ongekende hoogten door te kiezen voor het Bang & Olufsen Sound System in uw Audi.

 • phonebox.jpg
  Laadt uw smartphone op met de Audi Phone Box

  Met de Audi Phone Box laadt u draadloos de accu van uw mobiele telefoon op – als die over die functie beschikt. Maak verbinding met uw netwerk via de buitenantenne van uw Audi: u geniet van verminderde straling in de auto en van een betere ontvangst. Kiest u voor de Audi Phone Box, dan vindt u die in de middenconsole onder de armsteun.

* Android Auto is op dit moment nog niet beschikbaar. Zodra Google Android Auto ook beschikbaar stelt voor België kunnen smartphones voorzien van Android ook gebruikmaken van de Audi Smartphone Interface. Raadpleeg uw dealer voor actuele informatie.
** U vindt de apps die momenteel voor u beschikbaar zijn op http://www.apple.com/ios/carplay/.