Audi connect > Klantenportaal > Audi België

Audi connect

 • 1400x438_AA1_D_141010_1_1.jpg
1400x438_AA1_D_141010_1_1.jpg

Audi connect

Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden – dat is waar Audi connect voor staat. Bovendien helpen myAudi en Audi connect om ontspannen en nog veiliger auto te rijden.

audi-app.jpg

Actueel nieuws, de weersverwachting en verkeersinformatie zijn met een druk op de knop beschikbaar in het MMI systeem in uw Audi. Dankzij de 4G-dataverbinding werkt dit razendsnel. Via Apple CarPlay en Android Auto zijn specifieke apps en content op uw smartphone eenvoudig en veilig in uw auto te gebruiken.

Services zoals de noodoproep – het automatisch waarschuwen van de Audi alarmcentrale na een ongeval – en de online pechhulp - waarmee u in geval van pech contact opneemt met de Audi mobiliteitsservice - zijn een geruststellend idee onderweg, waar u ook bent. Zo worden snel en doeltreffend de juiste mensen ingeschakeld voor medische en technische hulpverlening.
 • 563x317_AA3_E_11100.jpg
  Navigatie

  Staat er een file op de route? Waar is het goedkoopste tankstation? Wat u onderweg ook wilt weten, Audi connect weet waarschijnlijk het antwoord. Dat verschijnt duidelijk op het MMI navigatiescherm. Een rechtstreekse route naar het geselecteerde reisdoel is altijd inbegrepen, net zoals de mogelijkheid om met Google Earth™* vooraf de bestemming te bekijken.

  Meer weten
 • 563x317_AOZ_A3_131039.jpg
  Communicatie en muziek

  Log in met maximaal acht apparaten op de eigen wifi-hotspot van de auto en maak optimaal gebruik van de 4G-verbinding in combinatie met een Audi connect-abonnement. Ideaal voor streaming audio vanaf de smartphone of internetradio, e-mails checken en Twitter.

  Meer weten
 • 563x317_ADIV_P_121027.jpg
  Informatie

  Op zoek naar het goedkoopste tankstation in uw directe omgeving? Na een grenspassage benieuwd naar de snelheidslimieten? Op weg naar het vliegveld checken of de vlucht op tijd vertrekt? De weersverwachting voor de reisbestemming of op de route alvast bekijken? Nooit meer de belangrijkste nieuwsberichten missen? Met Audi connect raadpleegt u alle informatie eenvoudig vanuit de auto.

  Meer weten
 • 563x317_AA6_P_121002.jpg
  Noodoproep en service

  In geval van pech is met een druk op de knop de Audi mobiliteitsservice in te schakelen en in een noodgeval waarschuwt de auto zelf de alarmcentrale. Vergrendel en ontgrendel via uw smartphone de portieren en activeer de interieurvoorverwarming zodat uw auto heerlijk op temperatuur is als u wegrijdt. Ook ziet u de laatste parkeerlocatie, of de ramen nog open staan, de verlichting is ingeschakeld en hoeveel brandstof er nog in de tank zit. Eenvoudig vanuit de MMI connect-app en uw myAudi-account.

  Meer weten
 • 1920x1080_AA3_E-TRON_141037.jpg
  e-tron

  Voor de Audi e-tron-modellen kunt u vanuit de Audi MMI connect-app het laadproces en de interieurtemperatuur regelen, het actuele acculaadniveau bekijken samen met de resterende elektrische actieradius, de locatie van de auto en het rittenlogboek (met onder meer het gemiddeld elektrisch verbruik).

  Meer weten
 • 563x317_AOZ_A4_P_151014.jpg
  Audi connect SIM

  Online zonder grenzen
  Het voordeel van deze vast geïntegreerde simkaart? Dankzij het onbeperkte datavolume kunnen klanten het ruime aanbod aan Audi connect-diensten meteen gebruiken, en dat kosteloos tot een periode van drie jaar. (*).

  Meer weten
 • 1400x840_ADIV_P_121109.jpg
  Gebruiksinformatie en FAQ's

  De mogelijkheden van Audi connect zijn uitgebreid en regelmatig worden er nieuwe functies aan toegevoegd. We kunnen ons voorstellen dat u daar vragen over heeft. Daarom hebben we voor u veel gestelde vragen overzichtelijk verzameld en alvast uitvoerig beantwoord. Vanzelfsprekend is ook uw Audi verdeler de perfecte specialist voor extra uitleg.

  Meer weten
De Audi connect diensten en toepassingen zijn als optie beschikbaar op het hele gamma
Neem contact op met uw Audi verdeler om alles te weten te komen over wat connect betekent voor uw Audi.

* Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.

Audi connect en myAudi 563x317_zieleinspeisung.jpg

De met een wachtwoord beveiligde site myAudi biedt u gepersonaliseerde diensten voor slimme connectiviteit onderweg.
Login of maak een account aan.