Belgian Audi Club > Audi Sport > Audi België
Belgian Audi Club

Belgian Audi Club

Passie voor sport en Audi in één.

Als u Audi zegt, zegt u sport. Meer was er dus niet nodig om een club te creëren die deze twee samenbrengt: de Belgian Audi Club. De Belgian Audi Club zet de verwezenlijkingen van het merk met de vier ringen in de schijnwerpers. Tegelijk organiseert de club unieke activiteiten voor haar leden. Zo zit u altijd in poleposition om de eerste races of rally's te volgen of om een eerste rijervaring op het circuit te beleven. Bovendien genieten alle leden tal van exclusieve voordelen. Kortom, passie en niets dan passie.

Belgian Audi Club

Wie lid is, geniet ook van exclusieve voordelen:

 • Grote kortingen op toegangstickets en vipformules
 • 10% korting in de e-shop van Audi (verrekend bij afhaling bij uw concessiehouder)
 • Exclusieve kortingen op sportkledij van de Belgian Audi Club
 • Een exclusief tijdschrift
 • Mogelijkheid om met uw Audi op het circuit van Zolder te racen
 • 15% korting bij aankoop van originele Audi-vervangingsonderdelen
Word nu lid voor slechts 25 euro per jaar
Dichetr bij de autosport

Dichter bij de autosport

De Belgian Audi Club is rechtstreeks betrokken bij 's werelds meest gerenommeerde autowedstrijden. Zijn steun is de basis van vele successen van Audi-rijders en teams in ‘endurance’ wedstrijden zoals de prestigieuze 24 Uren van Le Mans, Spa, Zolder en de Blancpain Endurance Series.

Dankzij deze betrokkenheid kan de Belgian Audi Club u regelmatig deze sportevenementen zelf Laten beleven. Onmisbare ervaringen voor het autosportliefhebbers van het eerste uur.

Belgian Audi Club in beeld
Download alle
00:00 | 00:00

Voorbije evenementen

 • TT_20Years_101.jpg
  Audi TT: de legende bestaat 20 jaar.

  Geen flitspalen, radarcontroles of snelheidslimieten … Het eiland ‘Man’ in de Ierse Zee is een van de meest opwindende locaties ter wereld. Het is dé geboorteplaats van de Tourist Trophy, of de TT: een extreem gevaarlijke motorrace waar jaarlijks 40.000 toeristen op af komen. En waar 20 jaar geleden een legendarisch, bewogen automodel naar genoemd werd. Geen betere locatie dus voor de 20e verjaardag van de Audi TT.

  Meer weten
 • Behind the scenes at TOTAL 24 Hours of Spa_1920x1080.jpg
  Achter de schermen van de TOTAL 24 Hours of Spa

  De TOTAL 24 Hours of Spa is een uithoudingsrace die zijn gelijke niet kent. Het is een van de meest prestigieuze races ter wereld, en Audi een van de trouwste deelnemers. En het zou geen uithoudingsrace zijn als ze niet het uiterste vergt van zowel piloten als auto's. De overwinning gaat dus naar wie het slim aanpakt...

  Meer weten