Audi-e-news-header-1300x551-v02-no-text.jpg

Met het Motor Sound System benadrukt u het sportieve karakter van uw motor

Houdt u van het geluid dat uw motor maakt? Met het Motor Sound System benadrukt u het sportieve karakter dat de motor van uw Audi heeft. De uitlaattechnologie die dit systeem mogelijk maakt, is een plezier voor het oor en een plezier om te zien.

Een unieke technologie

In het hart van het Motor Sound System bevinden zich twee actuatoren die in het uitlaatsysteem geïntegreerd zijn (één per uitlaat). Ze worden elektronisch geactiveerd en functioneren op dezelfde manier als een luidsprekermembraan. Daarbij produceren ze heel precieze geluidssequenties. Het Motor Sound System benadrukt het motorgeluid van de 2.0 liter, 2.7 liter of 3.0 liter TDI-motor van uw Audi, zodat u een buitengewoon geluidseffect te horen krijgt.
00:00 | 00:00

Een uitzonderlijke akoestiek

Als u een Audi hebt die uitgerust is met de dynamische sturing Audi drive select®, kan u de intensiteit van het geluid van uw uitlaatsysteem volgens uw eigen voorkeur regelen. In de Comfortmodus klinkt het geluid subtieler; in de Dynamische modus is het geluid nog meer aanwezig en intenser.

Een onberispelijke kwaliteit

Het Motor Sound System maakt onderdeel uit van het gamma Originele Accessoires van Audi® en munt uit in kwaliteitsniveau, getekend Audi, zowel op het vlak van gebruikte materialen als qua design. Het roestvrij staal is corrosiebestendig en de vergrote uitlaatsierstukken (90 mm diameter, afwerking in zwart chroom, exclusief ontworpen) geven uw wagen een extra esthetische en sportieve touch.

Een onverbiddelijke testprocedure

Het Motor Sound System heeft een uitgebreide reeks strenge tests doorstaan: drukcompensatie, prestaties bij extreme temperaturen of onder water, langdurige functionering op volle kracht.

Afstelling op maat

Regelsystemen zijn inbegrepen in de standaardpacks voor Audi A3, A4, A5, A6 en A7, zodat u het geluid volgens uw voorkeur kan afstemmen. Een pack voor het herconfigureren van de TDI® 2.0-motor is optioneel verkrijgbaar, met een centrale demper voorzien van thermische bescherming en andere stukken voor een fijne afstemming.
Alle Originele Audi® Accessoires e-shop

Meer info over de wagen accessoires.

Uw Audi verdeler

Contacteer de officiële Audi verdeler in uw buurt.

Maak nu online een afspraak

Sommige accessoires moeten door uw Audi verdeler geplaatst worden. Dankzij myAudi maakt u in enkele muisklikken een afspraak!